2004 - 2006

Renovatie / Publiek / Realisatie

Helb - Campus Duden

De architecturale expressie is het meest zichtbaar in de details en afwerking

De grote uitdaging van het HELB-project, te hogeschool Campus Duden, was het realiseren van een uitbreiding tussen twee betonnen schijven van 1500m². Met een beperkt budget ter beschikking werd er gevraagd een uitbreiding te voorzien van grootschalige klaslokalen, vergaderlokalen en een nieuwe bibliotheek.

De architecturale expressie is het meest zichtbaar in de details en afwerking; de keuze van gekleurde ventilatieroosters tegenover grijze muren; het afdekken van warmtebatterijen waardoor zitgelegenheid gecreëerd wordt; het gebruik van grote pictogrammen op de deuren en het toevoegen van lintvormige trapleuningen. Al deze elementen creëren een architecturaal geheel dat consequent toegepast wordt over de volledige nieuwe campus.

Galerij