Twee projecten van Ma2 genomineerd voor de Publica Awards

De Publica Awards worden georganiseerd door EBP en belonen de beste overheidsprojecten. Ma2 stelde twee projecten voor en allebei werden ze genomineerd: de Sint-Servaaskerk (in de categorie Heritage & Architecture) en de beveiligde deuren van het Justitiepaleis (in de categorie Security & Safety). Een speciale vakjury beslist uiteindelijk over de laureaten en maakt ze bekend, maar ook het groot publiek kan zijn stem uitbrengen en kiezen voor zijn of haar favoriete project. Alvast bedankt om uw stem uit te brengen!  

Categorie Heritage & Architecture : Het architecturaal patrimonium omvat alle menselijke constructies die voor een meerwaarde zorgen. Dit kan een historisch gebouw zijn of een belangrijk symbool binnen onze culturele identiteit. In beide gevallen verdienen ze het om beschermd te worden voor de komende generaties die daardoor ook hun origine beter leren kennen. Onder de 25 genomineerde projecten: de Sint-Servaaskerk in Schaarbeek

Categorie Security & Safety : Het belang van beveiliging van de burger moet niet langer aangetoond worden. Elke dag worden we door de media eraan herinnerd dat we op allerlei manieren kunnen bedreigd worden en onze veiligheid in het gedrang kan komen. De Publica Award Security & Safety wordt uitgereikt aan de instelling die het beste overheidsproject kan voorleggen op het vlak van veiligheid. Onder de 8 genomineerde projecten : de beveiligde deuren van het Brusselse Justitiepaleis.  

Delen
Découvrez le projet Sint Servaas kerk